skip to Main Content

Azzurro Beauty Cadeaubon

Azzurro Beauty

In de luwte van de duinen van Noordwijk aan Zee ligt het luxueuze Azzurro Beauty. Hier vindt u alles op het gebied van schoonheid en ontspanning. Wij bieden een ruime keuze aan behandelingen; gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicure, manicure en vele extras.

Persoonlijke aandacht en de rustige, luxueuze omgeving zijn de ingrediënten die Azzurro Beauty uniek maken. Vakkundigheid en duurzaam verkregen producten van het merk [Comfort Zone] maken uw behandeling compleet. In ons Beauty Centrum zijn vier ruim opgezette en zeer luxe behandelcabines, waaronder een duocabine waar u met twee personen tegelijkertijd behandeld kunt worden.

Ook voor een heerlijke dag ontspannen kunt u bij Azzurro Beauty terecht. Naast rust en ruimte biedt Azzurro Beauty ook wellness faciliteiten op hoog niveau. Zo kunt u onder andere gebruik maken van zwembad, whirlpools, finse sauna, turks stoombad, infrarood cabine, hydromassagebedden, zonnecabines maar ook de sportfaciliteiten zijn mogelijk zoals yoga, tennis, squash, fitness en leuke groepslessen. 

Back To Top