skip to Main Content

COMBINEER UW HOTELBEZOEK MET EEN HEERLIJK VERWENARRANGEMENT

Alexander Hotel Noordwijk

In het viersterren plus Hotel kom je volledig tot rust aan de Noordwijkse kust! Het Hotel haalt alles uit de kast om u een onvergetelijk verblijf te bieden. Van heerlijk tot rust komen in de luxe en comfortabele hotelkamers tot culinair genieten in één van de restaurants.

Vesper Hotel Noordwijk

De kamers en hun design in dit boutique hotel zorgen voor een sfeer van ontspanning en vrije tijd. Kom even helemaal los van de alledaagse drukte van thuis en vind een privéparadijs aan het strand van Noordwijk direct gelegen aan de Koningin Astrid Boulevard.

Villa de Duinen Noordwijk

Villa de Duinen is één van de weinige boutique hotels in Noordwijk aan Zee. Met slechts 11 hotelkamers, onderscheidt de Villa zich ook vanwege haar kleinschaligheid. Dus bent u op zoek naar de perfecte plek om te overnachten in Noordwijk (op loopafstand van strand, zee en duinen) om er een keer helemaal tussenuit te zijn en houdt u van comfort en persoonlijke aanpak, reserveer dan snel een hotelkamer voordat iemand anders u voor is.

Luxe overnachten in een B & B in Sassenheim

LODGE & LOFT is er voor iedereen die tijdens een nachtje of weekendje weg helemaal wil ontspannen. Genieten op en aan het water, ontspannen in de sauna, logeren in een hippe B&B en ontdekken hoe mooi de omgeving is. Lekker en gezond eten, lekker genieten, lekker slapen en bewust leven: het Sassenheimse LODGE & LOFT is niet voor niets uitgegroeid tot trekpleister voor moderne levensgenieters.

OF GENIET VAN EEN HEERLIJK DAGJE WELLNESS BIJ AZZURRO WELLNESS

Azzurro Wellness Noordwijk

Een plek waar u kunt genieten van alle fitness- en wellness faciliteiten.
Heerlijk een paar uur ontspannen in het zwembad of de sauna’s of sportief deelnemen aan één van de lessen of andere sportfaciliteiten, zoals fitness, tennis of squash.

Faciliteiten: Zwembad – Whirlpools – Finse sauna – Turks stoombad – Infraroodsauna’s – Zonnebanken – Hydromassage – Drankjes zoals vruchtensappen, cappuccino, koffie, diverse thee – Power Plate – Fitness – Groepslessen – squash / tennis / golfbaan (materialen zijn te huur).
Bij Azzurro Wellness staan privacy & rust hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats. Het dragen van badkleding is verplicht. Bezoekers dienen 18 jaar of ouder te zijn.

Back To Top